El vicepresident del Parlament se’n riu dels ‘èxits’ de la negociació d’ERC

Josep Costa assegura que trucar a un president és “obligatori per llei”

Un dels versos més lliures de Junts per Catalunya, el vicepresident del Parlament, Josep Costa, ha volgut valorar públicament una polèmica declaració de la secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta. I no ho ha fet per felicitar-la, ans al contrari. Costa li ha retret amb ironia els minsos resultats de la negociació entre ERC i PSOE per pactar la investidura de Pedro Sánchez.

 

Aquest matí s’ha difós l’entrevista que Vilalta ha fet a Nació Digital en la que assegurava que havien demanat que Sánchez telefonés al president Quim Torra com un “gest”. En relació, a la decisió del candidat socialista a la Moncloa de telefonar a tots els presidents autonòmics.

 

 

A través de twitter, Costa ha respost a aquest titular amb un concloent: “El que és obligatori per llei, per normes democràtiques o pel més elemental sentit comú, MAI no hauria de ser valorat com un gest o una concessió. Que tot el dia hem d’explicar obvietats!”. Una manera irònica de posar al seu lloc els suposats assoliments de la negociació.

 

 

Comentaris