El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés rebutja demanar ajuda “a no sé quin exèrcit” davant d’un possible col·lapse
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha rebutjat aquest divendres demanar un cop de mà “a no sé quin exèrcit” davant d’un possible col·lapse del sistema sanitari català en les properes hores, tal i com aquest dijous van dir que preveien si Catalunya no aconseguia arribar a un confinament total. Així ha respost a les preguntes dels periodistes sobre una possible ajuda de l’exèrcit espanyol en cas que aquesta situaxió s’acabi produïnt.

Estem fent la nostra feina“, ha afirmat Vergés, a més d’insistir que l’única manera de rebaixar la tensió a les Unitats de Cures Intensives (UCI) és aconseguir aquest tancament de fronteres, ports i aeroports; competència que només està a les mans de la Moncloa. 

La consellera ha tornat a demanar a la ciutadania catalana que es quedi a casa i segueixi les mesures higièniques que es recomanen aquests dies. “Són unes mesures dures però que són necessàries per poder vèncer al coronavirus”, ha dit. “Es tracta d’una responsabilitat solidària“, ha apuntat la cap del Departament de Salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa