Vergés: “Ens haurem d’adaptar a una nova realitat”

La consellera de Salut exposa de forma telemàtica davant dels grups paralmentaris la feina feta contra el coronavirus a Catalunya

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat aquest dimecres davant la comissió de Salut del Parlament que Catalunya s’haurà “d’adaptar a una nova realitat” a causa del nou escenari que deixa la pandèmia del coronavirus. Pel que fa al desconfinament, Vergés ha dit que s’haurà de seguir “les noves evidències” per tal de “protegir els més vulnerables”, en referència a la gent gran. “No podem fer res que pugui comprometre el nostre sistema sanitari”, ha dit la consellera, que ha defensat la necessitat d’emprendre “mesures socials durant molt de temps”. D’aquesta manera, Vergés ha volgut demanar el suport dels grups parlamentaris per tal d’explicar i transmetre les futures mesures.

Vergés s'ha dirigit de forma telemàtica durant una hora als representants dels diferents grups parlamentaris. Durant la seva exposició ha explicat el procés que ha experimentat el sistema sanitari d'ençà que va arrencar la crisi del coronavirus. Ha fet referència als nous espais creats i la capacitat de llits que s'ha aconseguit, però ha remarcat que més important que els espais és la gent que hi pot treballar per oferir l'atenció.

 
 

Comentaris