Vehí torna a rebutjar la proposta d'unitat de JxCat: al Congrés "no s'hi va a pactar"

Adverteix a Sánchez que la CUP va a Madrid per "combatre'l" i crida a desobeir la JEC sortint "a reflexionar" dissabte

La cap de llista de la CUP el 10-N, Mireia Vehí, ha tornat a rebutjar la proposta de JxCat de fer un front unitari de les forces independentistes al Congrés, en considerar que a la cambra espanyola "no s'hi va a pactar ni a negociar" sinó a "hackejar" la seva activitat i "fer-la ingobernable". Vehí ho ha dit en l'acte final de campanya de la formació, que s'ha celebrat a Sabadell. La cupaire ha reiterat que van a Madrid a "crear una crisi política constant" i ha aprofitat per advertir a Pedro Sánchez que arriben disposats a "combatre'l" perquè el PSOE "no és part de la solució, sinó del problema". Així mateix ha fet una crida a desobeir la JEC i sortir al carrer durant la jornada de reflexió tal i com ha plantejat el Tsunami Democràtic.

 
 

Comentaris (5)
Pesats Fa 3 mesos
Cup. Heu de fer l'esforç d'identificar els enemics dels vostres objectius. I no fer bastonades en va per desfogar el ressentiment. Sobre tot si aquestes bastonades humilien els independentistes. Va que ja no sou uns adolescents.
Estrijol Fa 3 mesos
Quan som en plena guerra, arraulits a la trinxera i sota intens foc enemic, seguir discutint sobre si dretes o esquerres, sobre si sistema si o sistema no, es un gravíssim acte de traició. Un crim de lesa Pàtria sense excusa ni paliatius. Vergonya CUP i ERC, VERGONYA!!!
El cervell de vessant tonto del "cupirot" Fa 3 mesos
Fa que domini la voluntat esquizoide d'esgarriacries per damunt de la decència mínima.
Berta Fa 3 mesos
Aixo no es pot fer som molt pocos contra la fauna caspañyola del congres cuand es anar en contra de Catalunya tots fan pinya: pesoez pespes, simarranos sipodemperonó los voceros coalición canabis .....
Pica soques Fa 3 mesos
A vegades penso que no estem encara prou madurs per una independència.