El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vara recomana a Puigcercós viatjar més
  • CA

El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha dit que el president d’ERC, Joan Puigcercós, hauria de “viatjar una miqueta més”. Fernández Vara ha invitat a més Puigcercós a “comprovar les realitats”. “I adonar-se que vivim en una Espanya que no té res a veure amb la que ell creu, absolutament diferent, on tothom s’esforça, on tothom comparteix”, ha sentenciat Vara.

Preguntat sobre les declaracions de Puigcercós d’aquest cap de setmana –quan va dir que a Andalusia no paga impostos “ni Déu”-, Vara diu que aquestes paraules “es qualifiquen per si mateixes”. “El senyor Puigcercós el que ha de fer és viatjar una miqueta més”, ha subratllat Vara en una trobada amb periodistes a Mèrida, després de l’acte de col·locació de la primera pedra d ‘un centre neurològic.

“I en concret, pel que fa que impostos, si vol que vingui per aquí i li expliquem el nostre sistema fiscal, com apujarem determinats tipus impositius, com tenim impostos que ells allà no tenen, perquè una vegada que ho conegui s’adoni que algunes vegades ja que el traeix el subconscient”, ha sentenciat el president extremeny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa