Urtasun: "Creiem que el PSOE va en la bona direcció"

El portaveu d'ICV insisteix al Govern que "concreti d'una vegada" els detalls del referèndum i que es comuniquin a la ciutadania

 

El portaveu i eurodiputat d'ICV, Ernest Urtasun, ha aplaudit aquest diumenge els resultats dels 39è Congrés Federal del PSOE i ha instat la formació liderada per Pedro Sánchez a obrir un diàleg per "establir una majoria al Congrés" per poder fer fora el PP del govern. "L'assumpció de la plurinacionalitat, la voluntat de fer majories de govern alternatiu... Creiem que el PSOE va en la bona direcció perquè s'acosta més als postulats de Podem que de Ciutadans", ha reflexionat en veu alta Urtasun, que ha participat a la paellada popular d'ICV al Prat de Llobregat. "Els números hi són, ara només cal que es pugui començar a parlar i formar una majoria alternativa", ha insistit el portaveu d'ICV, que també ha tornat a demanar al Govern català que "concreti d'una vegada els detalls" del referèndum de l'1 d'octubre i es comuniquin a la ciutadania.

 

"Que especifiquin d'una vegada els detalls", ha reblat Urtasun, el dia abans de la reunió prevista entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el coordinador de Catalunya en Comú, Xavier Domènech. "Tenim un procés intern obert per definir la nostra posició i quan acabi el procés intern i mantinguem la reunió prendre'm la decisió que pertoqui", ha continuat el portaveu i eurodiputat d'ICV. "Però cal que els detalls sobre el referèndum els traslladin també a la ciutadania de Catalunya", ha conclòs Urtasun.

 

Comentaris