Una periodista de RNE recomana fer esport per no parlar del procés

Teresa Viejo pregunta a Gerard Descarrega, atleta professional invident, pel procés: "Veig el debat una absoluta ximpleria"

 

 

La presentadora del programa La Observadora, que s'emet els dissabtes i diumenges a la nit a RNE, Teresa Viejo, va aprofitar l'entrevista de dissabte a la nit a l'esportista invident Gerard Descarrega Puigdevall, que amb 23 anys va guanyar els 400 metres llisos a Rio 2016 en categoria de discapacitats visuals, per preguntar-li pel procés d'independència. "Com a català, quan en aquest rum-rum polític algú diu Espanya-Catalunya, tu què dius?". I l'esportista, que entrena al centre d'alt rendiment de Madrid, respon: "A mi em molesta força que en aquest país tinguem aquest debat, perquè el veig una absoluta ximpleria. Jo crec que Espanya és un país molt ric en tots els aspectes i bé, eh...."

L'esportista català Gerard Descarrega | Paralimpicos.es

 

 

I veient que el noi no sap com argumentar la resposta, Teresa Viejo l'ajuda: "Falta esport, a aquesta gent potser els falta una mica d'esport". I ell completa la frase: Sí, esport, i que són temes que no m'agrada molt entrar-hi, és que a mi la política, no sé si queda bé dir-ho aquí, però m'és força igual, no m'agrada. A veure com ho dic perquè no soni malament, que m'és igual". I la presentadora, que no sap com allargar l'argumentari del noi, buscant clarament una resposta contundent contra el procés, Teresa Viejo conclou: "De vegades desuneix, ho deixem aquí..." I l'esportista respon: "Sí, que desuneix".

 

 

Escolteu l'entrevista en aquest enllaç (al minut 19.27 parla de Catalunya)

 

Comentaris