El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una manifestació de Mossos “sense llaços grocs” per no semblar “independentistes”
  • CA

 

 

“Intentem tenir una concentració el més asèptica possible. I per això s’insisteix en que ningú porti cap símbol polític i/o sindical. Tingueu en compte que si algú va amb un llaç groc, foto de portada amb “Els mossos són independentistes”, sinó serem constitucionalistes i si reclamem pasta serem uns pesseterus”. Aquesta és la consigna de darrera hora dels organitzadors de la protesta Mossos convocada pel 17 de setembre davant la conselleria d’Interior. 

 

A través del canal de Telegram pel que s’informen als participacipants, els organitzadors asseguren i remarquen que “a les pancartes únicament hi haurà el logo del moviment i la paraula mosS.O.S”.  No hi haurà lemes. De fet, apunten que no s’han consensuat per “falta de temps”. “Coordinar-se està sent molt dificultós i triar lemes entre tots els subgrups hagués estat una bogeria amb tant poc temps com queda”, remarca el xat informatiu de la concentració. 

 

De fet, segons els organitzadors de la protesta “la premsa i qui vol que fracassem està a l’expectativa de que la caguem i buscaran aquella foto que més mal faci”. Una expectativa que volen evitar recordant que “reclamen molt més que diners” com ara “treballar amb seguretat i dignitat”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa