Una crida al diàleg per posar fi a "l'angoixa" que provoca el conflicte polític obre la Mercè

L'actriu Leticia Dolera expressa la necessitat de defensar la llibertat d'expressió, tant la pròpia com la dels que pensen diferent

 

Les Festes de la Mercè han arrencat aquest divendres amb el pregó a càrrec de l'actriu Leticia Dolera. La situació política ha centrat part del pregó, quan Dolera ha fet una crida al diàleg en confessar que ella, com molts ciutadans de Barcelona, està "angoixada". Dirigint-se als líders polítics presents els ha apel·lat a trobar una solució al conflicte: "Ajudeu-nos a treure'ns l'angoixa". Dolera ha admès estar angoixada "pel suposat carreró sense sortida" en què es troba Catalunya i pel fet que dirigents culturals i polítics estiguin empresonats "sense haver estat declarats culpables de res".

 

Dolera ha seguit assenyalant que "no es pot imposar una concepte de nació, però tampoc aquest concepte està per sobre de tot i no pot ser un motor". L'actriu, que ha defensat la llibertat d'expressió i ha reclamat defensar tant la pròpia com els que pensen diferent, ha subratllat que "hi ha bona gent en tots els punts de vista i en tots els partits polítics".

 

 

L'actriu ha insistit en la necessitat de dialogar i "mirar-se als ulls" més que no pas "mirar les banderes".

 

Comentaris