El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un vocal de la JEC es dedica a fer propaganda espanyolista a Twitter
  • CA

 

El vocal de la Junta Electoral Central (JEC) Carlos Vidal Prado lamenta públicament la divisió del vot a les dretes després que a les eleccions espanyoles del 28-A s’hi presentessin el PP, Ciudadanos i VOX. Així es pot comprovar fent un cop d’ull al seu compte de Twitter, on el també catedràtic de Dret Constitucional fa retweets de piulades obertament contràries a l’independentisme.

 

Després que la JEC hagi decidit vetar Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín com a candidats a les eleccions europees, la xarxa es fa ressò d’alguna de les piulades que aquest membre de la Junta ha publicat al seu compte de Twitter.

 

“A moltes províncies s’han malbaratat vots perquè han ‘sobrat’ o han ‘faltat’ vots per aconseguir escons; calculo que uns 800.000 vots a VOX han resultat electoralment inútils“, lamenta Vidal al seu compte. En altres piulades, lamenta també que el partit de Pablo Casado hagi vist com el seu electorat ha anat dividint-se, i mostra la seva simpatia pel PP i Ciutadans.

 

 

Un dels retweets que també fa Vidal és d’una piulada d’Ignasi Guardans en què carrega contra la membre de la mesa electoral que es va negar a donar-li la mà a Inés Arrimadas aquest diumenge. “Això és el conflicte social“, diu la piulada.

 

Fonts de Junts per Catalunya asseguren a aquest diari que el compte de Twitter de Vidal “és una prova més de l’arbitrarietat de la Junta Electoral” i apunten que no és la primera vegada que es veu com “imparcialitat en aspectes de la justícia espanyola”, i posen com a exemple perfils falsos a Twitter que tenen alguns jutges.

 

Aquesta persona té una obsessió amb Puigdemont“, apunten les mateixes fonts. Aquest vocal de la JEC ja va publicar l’octubre passat una piulada contrària a una presentació d’un llibre que faria Puigdemont des de la Delegació de la Generalitat a Brussel·les.

 

Junts per Catalunya ja va anunciat aquest dilluns que obriria accions jurídiques contra la decisió que va prendre ahir la JEC d’anul·lar la candidatura de l’expresident i els exconsellers, i aquestes mateixes fonts expliquen a aquest diari que “estan estudiant” si inclouen piulades com aquesta en el seu recurs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa