El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un policia espanyol va aparcar davant la casa de Torra el 28A i va “xulejar” als Mossos
  • CA

 

 

La festa de la democràcia va patir un ensurt a l’àrea d’escortes del president de la Generalitat, Quim Torra. Segons ha pogut saber El Món, quan faltaven cinc minuts per tres quarts de sis de la tarda de diumenge, jornada electoral, els Mossos van detectar un vehicle estacionat en una zona clarament prohibida davant l’habitatge del president al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

 

Immediatament van aplicar el protocol de seguretat i l’indicatiu del president (amb nom de metall noble) va enviar a la sala central les plaques de la matricula mentre agents de protecció del president d’acostaven al cotxe. Immediatament, el servei d’informació dels Mossos, va constatar que el vehicle constava a nom del Cos Nacional de Policia. 

 

Mentrestant, agents dels Mossos van identificar l’ocupant del vehicle. Segons la minuta de novetatts amb número 201900583148, a la que ha tingut accès El Món, va manifestar que era policia als Mossos amb una “actitud xulesca”. L’agent que es va identificar amb el número de TIP 128169, els va advertir que “estava treballant i anava armat”.

 

L’agent es va dirigir cap un col·legi electoral del districte electoral de la zona, i en va sortir al cap d’un minut. Va ser llavors quan els Mossos el van identificar i posteriorment va abandonar la zona. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa