Un poble valencià governat pel PP aprova una moció conra el tall de TV3

El batlle d'Ares del Maestrat defensa una televisió "sense fronteres" i assegura que els canals de la CCMA ajuden els joves a "aprendre la llengua pròpia"

L'Ajuntament d'Ares del Maestrat ha aprovat una moció de rebuig al tall del senyal de TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al País Valencià. Segons informa el consistori, el govern municipal considera que el tall "suposa un atac a la llibertat d'expressió i al pluralisme democràtic". L'alcalde del municipi, Francisco Fuentes (PP), ha manifestat que els canals de la CCMA permeten educar en la llengua pròpia les noves generacions. L'Ajuntament ha informat que farà arribar la moció a la Generalitat Valenciana.

Amb aquest gest, Ares del Maestrat s'afegeix a d'altres corporacions governades pel PP que s'han posicionat recentment en favor de les emissions de TV3 al País Valencià. La Diputació de Castelló, amb els vots favorables del PP, va aprovar el passat octubre una moció per instar el govern espanyol a dur endavant la ILP Televisió Sense Fronteres. Els ajuntaments de Castelló i Vila-Real, amb majories populars, han aprovat mocions semblants.

 
 

Comentaris