El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un mort i quatre ferits en un accident entre un camió i dos cotxes a l’A-2 a Alcarràs
  • CA

 

Un home de 48 anys ha mort i dues persones més de 22 i 57 anys han resultat ferides de poca gravetat aquest diumenge al migdia en un accident amb un camió i dos cotxes implicats a l’A-2 a l’altura d’Alcarràs (Segrià). Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident ha passat quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda al punt quilomètric 450 en sentit Lleida. A conseqüència del xoc ha mort un home de 48 anys.

 

En el sinistre també ha resultat ferit de poca gravetat el conductor del vehicle de gran tonatge i un jove de 22 anys, tots dos han estat evacuats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en ambulància. Fins al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat perquè el camió accidentat, que transportava sucre líquid, ha bolcat i ha vessat part del gasoil a la calçada.

 

Arran de l’accident s’ha tallat el carril dret de l’A-2. Fins al lloc s’hi ha desplaçat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i efectius dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa