Un membre de la JEC fa pública la seva animadversió a Puigdemont

Andrés Betancor escrivia fa un any que la llei s'hauria de modificar per tal que Puigdemont no es pogués presentar a les eleccions

 

El membre de la Junta Electoral Central (JEC) Andrés Betancor està absolutament en contra que el president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, pugui presentar-se a unes eleccions. És el que defensa en un article publicat al seu blog personal ara fa una mica més d'un any any (14 d'abril del 2018), on escriu que "s'hauria de reformar la LOREG perquè les persones que estiguin en una situació processal de fugits de la justícia no puguin ser candidats a les eleccions".

 

A l'article, que es titula 'Puigdemont, inelegible', titlla els independentistes de "colpistes" i assegura que el Govern va fer un "cop d'Estat" els mesos de setembre i octubre del 2017. 

 

 

Betancor també mostra obertament les seves discrepàncies polítiques amb el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez. "El seu govern passarà a la història com el dels excessos; mai tants pocs van voler fer tant per acabar fent tan mal", escriu a l'article 'Paroxismo del cinismo'.

 

Comentaris