El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un documental recull el salt de Laporta a la política
  • CA

Si Joan Laporta ja va ser un president del Barça molt mediàtic, ara continuarà sent-ho. I no només per temes futbolístics o la candidatura, sinó perquè des que va començar la campanya electoral duu una càmera trepitjant-li els talons.

Segons ha confirmat Solidaritat Catalana, s’està enregistrat un documental que té per objectiu mostrar com es crea una proposta política des de zero. Per això, els rodatges no només estan gravant les intimitats del líder de Solidaritat Catalana, sinó que van molt més enllà i també recullen la feina de López Tena, Uriel Bertran o Isabel-Clara Simó. Tot i així, el protagonista és Laporta i les imatges també incideixen en mostrar la part més humana del candidat.

Aquesta iniciativa és d’una productora barcelonina, BAUDPRO, que és 100% propietària dels drets del documental i té la intenció de vendre’l a cadenes internacionals. De fet, tot i que no hi ha res tancat, ja ha iniciat converses amb TV3. En la llista de prioritats de l’empresa però, també hi figuren la cadena britànica BBC, la nord-americana CBS o la saudita Al Jazeera.

El rodatge s’acabarà unes setmanes després de les eleccions catalanes, quan probablement Laporta pronuncïi el seu primer discurs al Parlament. Per a veure’l acabat però, ens haurem d’esperar fins al proper estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa