Un diputat socialista veu el PSC "a la deriva" i a punt d'estavellar-se

Diu del nomenament com a conseller de Mascarell que és un "cop baix a l'adversari"

El diputat del PSC al Congrés Manel Mas ha confessat que està "trist" i "cabrejat" per la nova etapa oberta a Catalunya, especialment pel futur del seu propi partit, al que veu "a la deriva" i a punt de "estavellar-se contra els esculls".

En un article al seu blog personal, el parlamentari per Barcelona es refereix al "espectacular fitxatge" del ja exmilitant del PSC Ferrán Mascarell com a conseller de Cultura del Govern creat pel nacionalista Artur Mas. Mas apunta que el motiu de la marxa del que fos conseller, també de Cultura durant uns mesos amb Pasqual Margall a un Executiu de CiU "potser" es degui a l'oferta que li han fet o simplement es tracti d'un "cop baix a l'adversari". "Pobre adversari, desarborat i a la deriva. Com no vigili, rebentat contra els esculls", avisa.

El diputat socialista reconeix com "digne" la "travessia del desert" realitzada per Artur Mas i admet que "gràcies a la incapacitat manifesta dels seus adversaris", entre ells el PSC, "l'últim tram gairebé ha estat un camí de roses". "Veurem ara, si ja "normalitzat" el país tornarà la calma. Segurament tornarem a les paraules i ja veurem els fets", escriu.

 
 

Comentaris