El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un diputat del PSC demana la sortida de tot l’equip de Montilla
  • CA

El diputat del PSC al Congrés i exalcalde de Mataró, Manel Mas, ha reclamat una profunda renovació a la cúpula del partit perquè, en opinió seva, no poden continuar al capdavant de l’organització els qui la van portar a la derrota en les últimes eleccions autonòmiques.

Per això, demana la sortida de tot l’equip de José Montilla i adverteix que els qui han liderat el PSC manquen d'”autoritat” per “pontificar” ara sobre com cal afrontar el futur. En un apunt en el seu bloc, Mas admet que la direcció del PSC ha comptat els últims anys amb el suport de les bases: “És tot el partit el que ha estat al darrere dels seus actuals dirigents. “Deixem-ho clar”, assenyala.

Però, a continuació, destaca que els “resultats polítics” de la gestió d’aquest equip “canten” i que els ciutadans han deixat clar a les urnes que no estan amb el PSC. “Des de les eleccions del 1999 anem com els crancs; cada vegada més enrere”, lamenta, abans de subratllar que alguna responsabilitat tindrà en això l’equip de Montilla.

“En política, quan es fracassa, tot i que s’hagi treballat dur i amb bona intenció, no queda més remei que pensar que potser és millor que vinguin uns nous equips dirigents per intentar redreçar la situació. Potser no ho aconseguiran, o ho tindran molt difícil per fer-ho, però cal intentar-ho”, explica Mas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa