El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un conseller nacional de CDC renúncia als seus càrrecs i abandona el partit
  • CA

El conseller nacional de CDC i membre de l’executiva comarcal del Vallès Occidental, Miquel Quintana, ha anunciat la seva baixa del partit per desavinences amb la formació, sobretot amb la secció local de Sant Cugat del Vallès.

Quintana ha explicat que la seva marxa respon, entre d’altres motius, als 20 mesos d'”ostracisme” que ha passat a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, relegat a tasques sense importància per culpa del cap del gabinet de l’alcaldia, Marc Monells, i amb el consentiment del llavors alcalde Lluís Recoder.

“No he acceptat que persones sense cap tipus de preparació i amb molta prepotència em posin el peu al coll”, ha dit Quintana, qui ha lamentat el funcionament intern de la secció local de CDC, que ha qualificat de “monolítica”.

Segons Quintana, la funció de la secció local del partit a Sant Cugat, que governa amb majoria absoluta, és “inexistent” i es redueix a la seva presència en algunes festivitats locals i als preparatius per a eleccions.

“Com en tots els partits s’han de pagar molts favors, tot i que hi hagi persones més valuoses per accedir a determinats càrrecs”, ha afirmat Quintana, qui també ha assegurat que el nomenament del president local de CDC ha estat una “decisió salomònica”.

Quintana ha posat la seva renúncia, anunciada en el seu bloc, en coneixement dels responsables de militància i de les seccions comarcals del partit Lluís Corominas, Jordi Turull i Felip Puig, així com del conseller de Territori, Lluís Recoder i de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa