Un centenar d'activistes de la CGT ocupen la seu dels antics jutjats de Via Laietana

Reclamen un local propi després que CCOO s'hagi quedat amb la totalitat de les dependències que compartien

Els Mossos d'Esquadra han començat a desallotjar un per un els sindicalistes de la CGT que aquest matí han okupat els antics jutjats de Barcelona al número 8 de la Via Laietana de Barcelona. Segons ha explicat un dels desallotjats, els identifiquen un per un i en comproven les dades, i després els agents de la Brigada Mòbil els acompanyen fins a les portes dels jutjats, on hi ha apostats vuit furgons dels Mossos.

Segons han informat fonts de la policia catalana, el propietari de l'immoble va presentar denuncia per la qual cosa els Mossos van demanar que sortissin i a aquells que no van optar per no fer-ho els identifiquen i imputen pels delictes d'usurpació i desobediència. Uns 20 sindicalistes han decidit sortir abans de l'entrada de la policia.

A l'edifici hi havia unes 200 persones, segons fonts sindicals, que han realitzat aquesta acció reivindicativa per demanar una nova seu després que el Ministeri de Treball concedís la totalitat de l'edifici sindical de Via Laietana a CCOO, lloc on durant 21 anys havia estat il·legalment la CGT.

 
 

Comentaris