El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
UDC demana a l’oposició més propostes i menys crítiques per a la cimera anticrisi
  • CA

El secretari general d’UDC i conseller de Medi Ambient, Josep Maria Pelegrí, ha demanat aquest dilluns a l’oposició que faci propostes per a la cimera anticrisi de divendres en lloc de criticar l’acció del Govern. En roda de premsa després de la reunió del comitè de govern d’UDC, s’ha dirigit especialment a PSC, ERC i ICV-EUiA perquè són “responsables” de la situació actual.

“Aquesta responsabilitat entenem que vulgui evadir-se i que hi hagi una crítica ferotge”, però seria bo, ha dit, que “s’aparti la crítica legítima que poden fer contra l’acció del govern” i contribueixin amb idees. “Que no es queixin només d”una situació que ells han provocat, sinó que facin propostes”, ha dit.

El dirigent d”UDC també ha tingut paraules per a PP i PSOE, i els ha reclamat que “deixin de pensar en la successió” de José Luis Rodríguez Zapatero i en les eleccions i gestionin el dia a dia, que és la crisi.

A Zapatero també li ha demanat que abordi d’una vegada el debat energètic, parlant de totes les fonts d’energia “sense cap tipus de complex o prejudici”, inclòs l”energia nuclear. “En la mesura que això no sigui així, el que estem fent és negar possibilitats de creixement de l”economia”, ha advertit Pelegrí, que ha considerat una “negligència” que el president espanyol no vulgui plantejar un debat que ha qualificat de “necessari”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa