El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Turull: “Fan riure si es pensen que per 5 milions d’euros aturaran l’1-O”
  • CA

 

El portaveu del Govern, Jordi Turull, ha deixat clar aquest matí que “fan riure si es pensen que per 5 milions d’euros aturaran l’1-O“, en referència al fet que el Tribunal de Comptes hagi demanat que Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs paguin 5 milions d’euros pel 9-N. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Turull ha insistit que “si segueixen pensant que així poden aturar alguna cosa, l’efecte és just el contrari”.

El també conseller de la presidència ha constatat que “en comptes d’un Estat de dret estem en un Estat que tira pel dret”, i ha recordat que Mas, Ortega, Rigau i Homs “ja han estat jutjats”. Alhora, s’ha preguntat “què passa, que no en tenen prou?”, i ha valorat que “és un autèntic escàndol”. Per tot això, Turull ha avisat que “ens defensarem”, ja que el 9-N “Va ser una actuació del Govern i ens defensarem de totes totes“.

 

Sobre la possibilitat que els detractors de la independència no vagin a votar en el referèndum de l’1 d’octubre, el portaveu del Govern ha vaticinat que sí que hi participaran: “Aniran a votar. Són els més interessats en anar a votar. Perquè la gent a Catalunya és demòcrata“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa