El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Turull: “Catalunya és el que és perquè la paraula ‘resignació’ no ha existit mai”
  • CA

 

El nou conseller de la Presidència, Jordi Trull, ha assegurat aquest dissabte en una entrevista a Rac1 que  “la determinació” que hi ha al Govern perquè els catalans votin “és absoluta”. De fet, ha afegit que “Catalunya és el que és perquè la paraula ‘resignació’ no ha existit mai”. “Aquest és un Govern absolutament compromès amb l’1-O. La gent va dir que el 9-N no hi hauria urnes i al final n’hi va haver“, ha etzibat.

Preguntat sobre si el nou conseller té por dels possibles efectes sobre el seu patrimoni familiar que poden tenir les seves accions polítiques, ha contestat que “el patrimoni més important que tinc són les meves conviccions”. I ha remarcat que “les meves filles saben que jo estic compromès amb això”. Turull no ha negat que l’Estat atacarà els membres de Govern, però ha insistit que “aquest tsunami democràtic guanyarà. Jo estic concentrat a poder fer la feina. L’Estat té armes i clavagueres, però nosaltres tenim la voluntat i determinació de la gent”.

 

Turull ha tornat a lamentar l’entrada de la Guàrdia Civil al Teatre Nacional de Catalunya, i ho ha relacionat amb la dictadura franquista. “Tot el que tingui a veure amb l’1-O, serà un honor, no un problema“, ha sentenciat.

 

El portaveu del Govern ha volgut agraïr la feina feta per Neus Munté, i ha insistit que el compromís de l’exconsellera de la Presidència és “absolut”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa