Turull carrega contra el PSC i li demana "que s'aclareixi"

El portaveu de CiU al Parlament demana coherència de discurs al principal partit de la oposició i diu que el govern estatal "està a les acaballes"

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha instat avui el PSC "que s'aclareixi" i faci una oposició constructiva i coherent entre el discurs que manté a la cambra catalana i el del Congrés dels Diputats.

"No pot ser", s'ha lamentat, "que aplaudeixin les paraules de Salgado demanant més contenció i aquí es queixin de les retallades". Turull ha reivindicat que CiU no vol fer política "des del retrovisor" però ha advertit al PSC que, si insisteix en aquest discurs, recordarà als ciutadans la gestió del tripartit.

Turull ha criticat que l'anterior executiu fes una gestió "a terminis" que després no s'han pogut aplicar. I ha posat com a exemple el dèficit heretat en el departament de Salut durant l'etapa de Marina Geli, que calculen en 850 milions d'euros. El parlamentari ha assegurat que casos com el de Viladecans, on el temps previst per acabar el nou hospital no es complirà, no es repetiran d'ara endavant.

Les paraules del portaveu arriben després d'un ple tens al Parlament en el qual el president del grup parlamentari, Joaquim Nadal, va mostrar una pàgina de diari amb una grans tisores en referència a les retallades impulsades per l'executiu. Una escena que Turull ha qualificat "d'inèdita i impròpia" per part del cap de l'oposició.

Turull ha afegit, en referència a la reunió de la vicepresident del Govern, Joana Ortega, amb el vicepresident espanyol, Manuel Chaves, que veu el govern estatal "a les acaballes". "No se'n pot esperar res", ha sentenciat.

 
 

Comentaris