El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Turull apel·la l’Estat a trobar els responsables de l’1-O en “una foto del Govern”
  • CA

 

El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, s’ha dirigit aquest diumenge al govern espanyol per dir-li que si busca responsables de qualsevol decisió sobre el referèndum de l’1 d’octubre haurà “d’agafar una foto del Govern de Catalunya“. El conseller Turull ha assegurat que els responsables de l’1-O els trobarà en el Govern i que tots ells ho són “de manera conjunta i solidària”. 

Turull ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació abans del lliurament de trofeus del torneig de 24 hores de futbol sala de Parets del Vallès (Barcelona), arran de les noves mesures de control econòmic aprovades pel govern espanyol. Així, el conseller ha afegit que “desgraciadament la Generalitat fa mesos que està intervinguda financerament” i ha destacat que si pensen que amb aquestes mesures aturaran alguna cosa estan molt equivocats.

 

Finalment, ha indicat que els ciutadans de Catalunya s’han guanyat poder decidir el seu futur polític i el dret a votar independència ‘sí’ o ‘no’, per la qual cosa ha assegurat que si el govern espanyol vol fer el que ha denominat com el “ofertón de l’estiu” que ho facin i que els ciutadans decideixin si creure’ls o no.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa