El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tura també aposta pels independents
  • CA

La precandidata socialista a l’Alcaldia de Barcelona, Montserrat Tura, ha avançat que la seva renovació del PSC passa per incorporar independents en la seva llista si guanya les primàries aquest dissabte a l’alcalde Jordi Hereu. “Em comprometo a obrir les llistes a la societat i al partit”, ha afirmat.

Aquest és un dels deu punts del seu “decàleg de compromís personal” que ha desgranat avui en un acte de campanya.
Tura s’ha proposat obrir l’Ajuntament, de manera que “la casa de la ciutat tindrà les portes obertes perquè mai haurien d’haver estat entretancades”, ha promès.

La contrincant d’Hereu, ha garantit recuperar l’orgull de la ciutat, que assegura que serà ordenada i segura. Tura ha afegit que lluitarà per eradicar desigualtats, gestionar recursos amb eficiència i fer Barcelona motor del coneixement, la innovació, la cultura i el talent.

L’exconsellera ha dit que té algunes ciutats com a referents: en infraestructures ferroviàries es queda amb urbs suïsses, i es fixa en la cultura de Berlín, el talent de Londres i el model turístic d’Amsterdam.

L’exconsellera ha recriminat al candidat convergent a la batllia de Barcelona, Xavier Trias, que “accepti amb resignació” retallades pressupostàries que afecten la ciutat, com les de la L9. Qui va ser batllessa de Mollet del Vallès s’ha mostrat dura quan s’ha referit a la delinqüència i petits fraus, com l’impagament del transport públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa