El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tura s’enfrontarà finalment amb Hereu
  • CA

L’exconsellera Montserrat Tura anunciarà demà dijous que es presentarà a les primàries del PSC a Barcelona i s’enfrontarà amb Hereu per ser la candidata del PSC a les eleccions municipals, segons han confirmat diverses fonts.

D’aquesta manera, Tura esvaeix la incògnita que ha planat en els últims dies en què cada vegada ha pres més força el pas endavant de l’exconsellera per fer front als mals resultats que les enquestes internes li donen a l’actual alcalde, Jordi Hereu.

Aquesta tarda, mentre se celebrava la reunió del grup parlamentari del PSC a Sant Fruitós de Bages i encara sense confirmació oficial de la notícia, Tura ha demanat, a través del facebook, ajuda per enfrontar-se a Hereu.

Nadal afirma que “a vegades les primàries serveixen per enfortir els candidats”

El president del grup del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha afirmat que “a vegades les primàries serveixen per enfortir els candidats”, en referència a la candidatura de l’exconsellera. “Si hi ha d’haver primàries perquè hi ha més d’un candidat n’hi haurà a Barcelona i on sigui” ha assegurat Nadal davant l’alternativa que suposarà la candidatura de Tura a la del fins ara alcalde de la capital catalana, Jordi Hereu. Nadal ha fet aquestes declaracions enmig de la reunió que el grup del PSC al Parlament ha fet al monestir de Sant Benet de Bages.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa