El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tura retreu a González que “es deixi emportar per tòpics”
  • CA

De vegades els convidats són incòmodes. El PSC ho sap amb certesa. En una roda de premsa a l’ACN, la número dos del socialistes catalans, Montserrat Tura, ha retret a l’expresident Felipe González que s’hagi “deixat emportar pels tòpics” quan va parlar en un míting “del soroll del tripartit”.

En aquesta mateixa entrevista, la consellera també ha criticat ERC i ICV-EUiA per haver-se allunyat “cap a posicions que no tenien res a veure amb les que mantenia el govern”. Un gir, que segons Tura, es deu als canvis de lideratge que hi ha hagut en aquests partits, fins ara els seus socis de govern.

“Mentre Josep-Lluís Carod-Rovira és vicepresident i Joan Saura conseller d’Interior, els seus respectius partits anaven evolucionat cap a altres indrets”, ha dit Tura. A més, Tura ha afegit que l’ERC liderada per Josep-Lluís Carod-Rovira hi havia una defensa dels “valors de la socialdemocràcia”, mentre que amb Joan Puigcercós “no queda clar”.

La número dos del PSC i consellera de Justícia ha negat que els socialistes catalans defensin amb la “boca petita” l’obra del Govern i ha defensat que, al llarg d’aquests set anys, hi hagi hagut alguna “posició matisada o diferenciada” entre els socis per temes concrets, com pot ser el Túnel de Bracons, però no grans diferències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa