El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tura no descarta agafar el relleu de Montilla
  • CA

La consellera de Justícia i número 2 del PSC, Montserrat Tura, no ha descartat avui presentar-se com a candidata dels socialistes de cara a les eleccions al Parlament del 2014 després que l’actual candidat, José Montilla, hagi anunciat que no tornarà a optar a la presidència de la Generalitat.

“Pot ser que em presenti. Però algú pot, en aquests moments, endevinar quines circumstàncies es produiran el 2014?”, ha respost Tura en una entrevista concedida a la Cadena Ser. De fet, el seu nom encara es troba entre els possibles candidats a alcaldables per Barcelona si la popularitat de Jordi Hereu continua caient.

No obstant això, la consellera ha parlat de la necessitat de centrar “l’atenció de tothom” en l’actual campanya electoral. “Si parlem del 2014 dóna la sensació que no tenim interès en aquesta campanya”, ha avisat Tura.

La consellera també ha matisat: “Els mecanismes democràtics d’elecció que té el PSC van escollir el president Montilla per a la reelecció i escolliran qui l’hagi de substituir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa