Tura lamenta que dirigents socialistes que li donen suport en privat no ho facin en públic

Presenta nova web per comunicar-se amb els militants amb els lemes "Guanyem Barcelona" i "Explica'm'explico"'

Amb els lemes "Guanyem Barcelona", on expressa la seva aposta per la ciutat, i "Explica'm'explico", on vol deixar clara la seva voluntat de dialogant directament amb militants i simpatitzants, Montserrat Tura ha presentat la seva pàgina web, www.guanyembarcelona.cat, i ha assegurat que, des que va anunciar la seva intenció de disputar a Hereu la candidatura a l'alcaldia, ja ha rebut 2.600 adhesions. D'aquestes, un 60% corresponen a militants i simpatitzants amb dret a vot el pròxim 19 de febrer, és a dir, unes 1.500 persones.

Però més enllà d'aquests suports, Tura ha lamentat els "silencis" d'alguns dirigents del partit que li han donat suport en privat però que no ho fan en públic. "Hi ha persones que diuen que està molt bé el que s'està produint a la ciutat de Barcelona", ha dit, però "m'agradaria que això que es diu en un passadís es digués obertament".

Tura ha assegurat que era conscient quan va prendre la decisió que no es mouria en un "espai afable" i ha admès que algun company de partit li ha dit "insensata". En tot cas, ha assegurat estar "acostumada als adjectius no sempre agradables" i creu que és fruit del seu "inconformisme" dins del partit.

 
 

Comentaris