Tura i Duran defensen la conveniència del cara a cara

La socialista assegura que l'acarament és possible "gràcies a l'esforç" del PSC i el portaveu de CiU creu que el debat s'ha de fer perquè "només CiU i PSC aspiren a vèncer les eleccions"

La número dos de la llista del PSC per Barcelona i consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha lamentat que els socialistes hagin "portat al límit" el seu oferiment del cara a cara perquè CiU l'hagi acceptat. La número dos socialista ha assegurat que, si hagués estat per CiU, "no n'hi hauria hagut cap". Després de les negociacions entre els equips de campanya de CiU i PSC, i també amb TV3, el debat se celebrarà demà a dos quarts d'onze de la nit si no prosperen els recursos en contra que, ERC i PP, hi ha presentat.

Per la seva banda, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha valorat positivament la celebració de l'acarament. Duran, molt crític amb el paper de Montilla en el debat a sis bandes d'ahir, ha defensat el cara a cara perquè "només CiU i PSC aspiren a guanyar les eleccions".

Duran ha deixat clar que CiU no té cap por d'aquest debat perquè Mas és una "preparada i que afronta els debats amb esperit positiu i de forma tranquil•la", tal i com va demostrar diumenge."És un excel•lent candidat que fa que no hàgim de tenir en consideració si ens anirà millor o pitjor", ha argumentat.

De fet, s'ha mostrat convençut que el cara a cara anirà molt bé. "Nosaltres no li hem de preparar cap paper, coneix a fonts tots els temes. Mas és l'únic que va donar la sensació i la talla de ser president de la Generalitat", ha ironitzat

 
 

Comentaris