El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tura fitxa el director de campanya que va aconseguir amb Maragall els millors resultats del PSC
  • CA

La candidata a les primàries del PSC a Barcelona, Montserrat Tura, ha fitxat el periodista i llicenciat en Dret Xavier Roig com a director de campanya. Roig va dirigir durant tretze anys el Gabinet de l’Alcalde de Barcelona (1983-1996), després d’haver exercit professionalment el periodisme en diversos mitjans de Barcelona (1966-1979).

Igualment, va ser director de la campanya de Pasqual Maragall en les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999 i també va portar Joan Laporta a la presidència del F.C. Barcelona. Paral·lelament, el coordinador de campanya de Tura serà Àlex Masllorens, exdiputat a l’anterior legislatura del PSC/Ciutadans pel Canvi.

Xavier Roig és periodista per l’Escola de l’Església de Barcelona, màster en Periodisme per Carleton University (Ottawa, ONT, Canadà) i llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. A banda de ser director de campanya de Maragall l’any 1999, aconseguint els millors resultats del PSC al Parlament, posteriorment també va formar part de l’equip de Joaquín Almunia en les eleccions generals de 2000.

Roig ha col·laborat igualment com a assessor de comunicació i estratègia en les campanyes electorals de Miquel Valls a la Presidència de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (2002 i 2006), va dirigir la campanya electoral de Joan Laporta per a la presidència del FC Barcelona (2003) i la d’Albert Pintat, com a candidat a Cap de Govern d’Andorra (2005).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa