Tura es postula de nou per liderar el PSC

La consellera de Justícia en funcions carrega contra la campanya del PSC i acusa ERC d'allunyar-se del Pacte del Tinell

La consellera de Justícia en funcions, Montserrat Tura, ha recordat avui que "no he descartat mai ser la candidata del PSC a la Generalitat però, de totes maneres, d'aquí al 2014 poden passar moltes coses." Tura, en declaracions a Rac1, ha assegurat que el congrés del PSC no es pot fer abans de les eleccions municipals, que se celebraran el proper 22 de maig, i ha reclamat que el debat sobre si cal que el PSC tingui veu pròpia al Congrés dels Diputats "no enviï a fer punyetes el que s'està fent als municipis", en al•lusió a la propera cita electoral.

La socialista s'ha mostrat molt crítica amb l'estratègia electoral del seu partit. En ser preguntada sobre si li havia agradat la campanya electoral ha respost amb un sec "no". Tot seguit ha afegit que divises com "Artur Mas de lo mismo" o "Ni d'esquerres ni de dretes" no li van semblar "fetes en positiu". "M'agraden les campanyes en positiu, que proposin. Jo vull afirmar què és el que som i dir-li-ho a la població", ha argumentat.

La consellera tampoc no s'ha oblidat d'ERC, a qui ha acusat d'"allunyar-se del Pacte del Tinell". A parer de Montserrat Tura Joan Puigcercós ha sigut el culpable d'aquest canvi d'orientació. "Aquesta ERC de base socialdemòcrata amb què ens vam aliar i amb qui podíem compartir una part important del programa va desaparèixer quan va assumir-ne la presidència el senyor Puigcercós. Cada vegada que li preguntaves quina era la seva proposta de política penitenciària o sanitària, contestava independència", ha conclòs.

 
 

Comentaris