Tura critica la falta de neutralitat del PSC de Barcelona

Constata que Carles Martí fa "campanya clarament" a favor d'Hereu

La candidata a les primàries del PSC a Barcelona, Montserrat Tura, ha criticat la federació del partit a la ciutat per la seva falta de neutralitat en la campanya de primàries. Tura ha constatat que el seu primer secretari, Carles Martí, "es decanta clarament i fa campanya clarament a favor d'un dels candidats", el seu oponent, Jordi Hereu, i que això fa que 'allò de la neutralitat de l'organització política sigui una mica difícil d'argumentar".

Tura ha afegit que no pot impedir que Martí no faci "el que la seva consciència li dicta" i que sabia que es trobaria en una situació "molt desigual". La candidata, però, s'ha mostrat 'molt contenta' amb la resposta de les bases del partit a la seva campanya.

Tura ha fet aquestes declaracions al districte de Sarrià-Sant Gervasi abans d'un acte amb l'agrupació del partit en aquesta zona de la ciutat, que ha estat tancat als mitjans de comunicació. Tot i assegurar que no se'n lamenta ni se'n queixa, Tura ha volgut "posar en evidència' una situació que 'és una realitat", i que és la falta de neutralitat de la federació de Barcelona.

 
 

Comentaris