El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tura creu que seria "un error" escindir el PSC segons les dues ànimes
  • CA

La consellera de Justícia en funcions, Montserrat Tura, ha negat la possibilitat d’una escissió al si del PSC. Des del seu punt de vista, “seria una error”, ja que el PSC “ha estat un partit molt fort i potent2. En aquest sentit, ha afirmat que el debat de les dues ànimes és només mediàtic i que no es tradueix en efectes polítics.

Tura ha assegurat en una entrevista a Rac1 que “ningú ha tingut tanta força com el PSC’, un partit que segons ha assenyalat ‘ha arribat a treure 1.400.000 vots” en unes eleccions espanyoles, defensant així “la unitat per evitar la divisió de l’electorat”.

D’altra banda, Tura ha volgut enviar un missatge al PSOE, a qui ha dit que el PSC ‘és un partit sobirà’ malgrat no comptar amb grup propi al Congrés dels Diputats. Al seu torn, ha dit al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que no perdrà vots defensant el federalisme, els perdrà ‘si es decanta excessivament cap allà on el PP des de fa molt de temps està intentant tibar la política espanyola’, que segons Tura “és cap a un concepte gairebé de recentralització de l’Estat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa