Tsunami español, “militars fora de servei” que volen posar ordre a Catalunya

Amenacen d’actuar als carrers a partir de dimecres, sense armes de foc però amb “mitjans d’autodefensa”

Els aldarulls als carrers de Barcelona provocats per un nombre reduït de persones han despertat fora de Catalunya un sector de militars retirats que creuen que és necessària la seva intervenció. “Actuem de manera voluntària i estem formats per tropa, suboficials i oficials, que veiem com els nostres companys dels diferents cossos de seguretat, demanen ajuda i mitjans i no se'ls proporcionen”. Així es presenta a les xarxes socials el moviment Tsunami español, integrat, segons expliquen en un comunicat difós a les xarxes socials, per militars fora de servei. “Actuarem com militars fora de servei, mai amb uniformitat oficial ni identificació militar, encara que el nostre deure davant un delicte és actuar estant fora de servei”. Han fixat dimarts com la data límit perquè l’Estat passi a “actuar i aplicar les mesures necessàries per assegurar l'ordre a Catalunya i la integritat de tots els catalans”. I si no ho fa, asseguren, “dimecres els militars que portem aquesta iniciativa, mantindrem una reunió per organitzar actuacions i fer arribar a tot el personal de les Forces Armades que col·laboren, les mesures acordades”.

Sobre els mitjans disponibles, “no podrem utilitzar armes de foc, ja que com ja vam dir, l'exèrcit no participa en aquesta actuació. Tindrem els mitjans propis que molts militars tenim d'autodefensa”. Asseguren que hi ha “efectius dels tres exèrcits i de tota la geografia espanyola”. Tampoc no aniran en tancs: “Ens desplaçarem per mitjans propis i amb la col·laboració de nosaltres mateixos, oferint-mitjans de transport gratis als companys de Canàries, Ceuta i Melilla”.

 

Finalment, els impulsors del moviment, que no volen identificar-se, remarquen que “no pertanyem a cap partit polític ni volem que ells ens donin suport, som militars i volem defensar la nostra pàtria simplement”.

 

Comentaris (31)
Tsunami Fa 3 mesos
Borrachos de cantina, jubilados o sin empleo que no tienen dónde caerse muertos, bueno sí a lo mejor encuentran sepultura aquí!
Marc Fa 3 mesos
Si voleu defensar la vostra pàtria no cal que vingueu. La vostra pàtria no és aquí. Si veniu prepareu-vos a rebre de valent. Esteu avisats.
Antonio Fa 3 mesos
Calle fill d puta
2019 Fa 3 mesos
El fiscal on es ens estan amenaçant o com es que no han actuat. Bé el tricorni hi ha bar dir. Lo volberemos hacer i aquest cap de setmana i an tornat a.m el vist i plau del mozos
Jose antonio Fa 3 mesos
Ni puto caso. Son una colla de fatxendes, borratxos i covards. Que els doninpel cul !!!!!!!
Esteve Fa 3 mesos
Vindran d'incognit pero els reconeixereu per la cabra
Kubala Fa 3 mesos
Los que hemos hecho la "mili" sabemos que el centro de inteligencia de los cuarteles está en la CANTINA, LO QUE PUEDE SALIR DE ALLÍ,!!!
Ramon Fa 3 mesos
Chusqueros al ataque
POST DATA Fa 3 mesos
Qualsevol ciutadà pot detenir el delinqüent in fraganti (art. 490 LECRIM), per tant, aquests (com qualsevol) poden ser detinguts. Per cert, ningú els ha cridat ni els hi ha demanat res a aquests senyors, amb tot el respecte.
U que va fer la mili Fa 3 mesos
No et passes, d'on has tret aixo de senyors. Son borratxos, xusquers i mercenaris que se creuen algú per que els han regalat un galó.
federalista Fa 3 mesos
fins els dimarts indepres, jajaja i que no us entren cagaleres, ja veig la merda per tota la diagonal , jajaja prepareu-vos
Xavi Fa 3 mesos
Aqui us esperem xusqueros de merda
Jo mateix Fa 3 mesos
Tsunami? Com a molt, una pixaradeta!!!
Kadra Fa 3 mesos
L'adjectiu contrari de "democràtic" és "espanyol" sense cap mena de dubte. Seguim
Clara Fa 3 mesos
Quanta xusma hi ha a Espanya ,marxem volant que es desmunta aquesta merda de país
Kim Fa 3 mesos
Ni han sabut trobar un nom per aquesta rua de carnaval, que volen fer. Per cert, algú sap on son i que fan el miler de tricornis que van venir a Catalunya? Fan d'infiltrats?
Barrufet emprenyat Fa 3 mesos
Aixo es una fantasmada de cuatre desgraciats borratcos faxistes violadors i pederastes ..... en definitiva escombreria nazional ara ja nomes falte que tambe i ajuntin els comandos nazifaxistes de la RIVERITA EL POLVORIENTO MARRANDAS CARROÑOSA I LA BARBI ROLDAN tot son detritos de clavaguera. SALUT I REPUBLICA SEMPRE ENDEBAN //*//
MATRALLETA Fa 3 mesos
Venga valientes cargados de farlopa, ha que no tenis huevos?, ojala facin el que diuen, serem independents abans del que amb pensava.
Paco Fa 3 mesos
Que enviïn primer als paracas... Són uns faroleros...... . Jajajajaaaa
Bon cop de falç Fa 3 mesos
Molt bé, seria un bon tanto, perquè a Europa, vegin com el feixisme ronda encara per Caspanya...potser seràn ells que els posaran a ratlla, el que no volen és una revifalla del feixisme a Europa..i menys la Merkel...
Bon cop de falç Fa 3 mesos
Que facin un viatget a Síria, a veure si els posen a caldo..i el hi passa la xuleria dels salva-patries..
David Fa 3 mesos
Doncs a veure si els Mossos i en Buch fan quelcom. O també els ajudareu a aquests ??.......
Comandante Fa 3 mesos
Pinta fake momumental.
Pako Fa 3 mesos
Ke envien primero a los paracas!
image/svg+xml