Tsunami Democràtic supera els 100.000 subscriptors a Telegram

El moviment avisa que la resposta a la sentència de l'1-O requerirà una "mobilització immediata"

Tsunami Democràtic ha aconseguit superar la barrera dels 100.000 subscriptors a Telegram. El moviment que ha de donar resposta a la sentència del 'procés' -que es preveu que surti en els propers dies- compta amb un gran número de seguidors a les xarxes socials: als 100.000 de Telegram cal afegir-hi els més de 60.000 a Twitter, i els més de 20.000 a Instagram. El moviment, però, no està present a Facebook. 

Tsunami Democràtic demana especialment als ciutadans que segueixin el moviment a través del Telegram, ja que la resposta a la sentència requerirà una "mobilització immediata". "Passem de la xarxa als carrers!", reclama el moviment. 

 
 

Comentaris (4)
FRAN BCN Fa 13 dies
100000 fanàtics....
Manel765 Fa 13 dies
Per fer el paperina som els primers a apuntar-se a totes bandes, però ara, coses útils, com el Consell de la República... això no, no fos que arribéssim enlloc! Ens mereixem el que tenim.
Som-hi! Fa 13 dies
Tots a punt!
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CULER I CATALÀ EMPRENYAT ,, SI CULER EMPRENYAT PER QUE FA MOLTS ANYS QUE NO TENIN UNA CHAMPIONS QUE NO LA SABEN GUANYAR Fa 13 dies
¿ PER QUÈ EMBRUITIU TOTES LES PAREDES ? Cardedeu tote las Paredes etan sucia de aquesta pintada TSUNAMI DEMOCRATIC . y la policia local u el ajuntament lo permite ...¿ PER QUE LA GENERALITAT TE QUE TREURA LA PANCARTA DE LLIBERTAT ELS PRESOS POLITICS ? y no u fa el ajuntament de Cardedeu que lo ha denunciado CIUTADANS ..