Tsunami Democràtic supera els 100.000 subscriptors a Telegram

El moviment avisa que la resposta a la sentència de l'1-O requerirà una "mobilització immediata"

Tsunami Democràtic ha aconseguit superar la barrera dels 100.000 subscriptors a Telegram. El moviment que ha de donar resposta a la sentència del 'procés' -que es preveu que surti en els propers dies- compta amb un gran número de seguidors a les xarxes socials: als 100.000 de Telegram cal afegir-hi els més de 60.000 a Twitter, i els més de 20.000 a Instagram. El moviment, però, no està present a Facebook. 

Tsunami Democràtic demana especialment als ciutadans que segueixin el moviment a través del Telegram, ja que la resposta a la sentència requerirà una "mobilització immediata". "Passem de la xarxa als carrers!", reclama el moviment. 

 
 

Comentaris (4)
FRAN BCN Fa 2 mesos
100000 fanàtics....
Manel765 Fa 2 mesos
Per fer el paperina som els primers a apuntar-se a totes bandes, però ara, coses útils, com el Consell de la República... això no, no fos que arribéssim enlloc! Ens mereixem el que tenim.
Som-hi! Fa 2 mesos
Tots a punt!
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CULER I CATALÀ EMPRENYAT ,, SI CULER EMPRENYAT PER QUE FA MOLTS ANYS QUE NO TENIN UNA CHAMPIONS QUE NO LA SABEN GUANYAR Fa 2 mesos
¿ PER QUÈ EMBRUITIU TOTES LES PAREDES ? Cardedeu tote las Paredes etan sucia de aquesta pintada TSUNAMI DEMOCRATIC . y la policia local u el ajuntament lo permite ...¿ PER QUE LA GENERALITAT TE QUE TREURA LA PANCARTA DE LLIBERTAT ELS PRESOS POLITICS ? y no u fa el ajuntament de Cardedeu que lo ha denunciado CIUTADANS ..