Tsunami Democràtic fa disparar les especulacions a la premsa espanyola

Diversos diaris publiquen teories sobre les suposades males intencions del moviment pel 9-N

Les pròximes convocatòries del Tsunami Democràtic han disparat tot d’especulacions en determinada premsa espanyola que s’ha llançat a publicar diversitat de teories sobre les intencions reals que s’amaguen en la voluntat d’organitzar activitats lúdiques i polítiques durant la jornada de reflexió, el proper 9-N entre les 16 i les 22 hores.

El denominador comú de les teories és que la pretensió del Tsunami és delictiva perquè el lema de la propera acció convida a desobeir la Junta Electoral Central (JEC). “S’especula amb més activitats de boicot electoral el mateix dia dels comicis”, adverteix l’ABC.

Entre les versions més creatives del que podria passar, hi ha la que ofereix Libertad Digital, diari pel qual “no hi ha cap dubte” que “el propòsit és rebentar les eleccions perquè els electors no independentistes desisteixin de votar i arrasin les candidatures separatistes”.

Aquest diari afegeix que “en els propòsits dels instigadors de la insurrecció separatista” hi ha la voluntat de “convertir el 10-N en una mena d’1-O entre el plebiscit, el referèndum i el ‘pucherazo’ pur i dur”. El digital adverteix que “no escatimaran mitjans per intentar tombar l’operatiu electoral” i que “no es poden descartar en absolut els atacs informàtics i als col·legis electorals, així com les típiques performances separatistes, gent encadenada a les portes, gent amenaçant amb llaços, cartells i banderes i gent bloquejant el pas i protestant contra la democràcia a Espanya del pal passiu agressiu”.

 

A Voz Populi en canvi citen fonts anònimes de la investigació sobre el moviment i asseguren que la intenció és “ocupar els col·legis electorals el 10-N”. Il·lustren la informació amb una barricada en flames i apunten que el Tsunami és encara més “radical” que la CUP perquè intentaria boicotejar unes eleccions a les quals la formació anticapitalista participa.

D’altra banda, El Periódico de Catalunya publica que fonts policials han determinat que desenvolupar l’app del Tsunami ha costat entre 300.000 euros i un milió i conclou que darrere hi ha gent de “trajo i corbata” pagant “la festa”.

 

Comentaris (12)
Gerard de sarria Fa 3 mesos
La paranoia s incrementa dia a dia
betelheuse Fa 3 mesos
¿com es pot ser tan ignorant?? Heu estat mai en una mesa electoral,imbecils? Si haguéssiu estat sabriau que tot es fa amb boligraf i paper, no es fa servir l'ordinador per res. les actes es porten personalment a la junta de districte. Com es pot fer un atac informàtic, expliqueu-ho.
Jose antonio Fa 3 mesos
Ja ho va dir Unamuno, els diaris espanyols son uns dels principals culpables de l'eanderrariment del pais i de la manca de democracia que hi ha.
Jordi PV Fa 3 mesos
Quin drama!!! Visca el PP CC!!!
ASERET Fa 3 mesos
Tenen el CNI. Per què s’han de preocupar? Ja ho saben tot i ho tenen tot controlat. Ara fan veure que els agafa la paranoia! Ha ha ha.
Jordi Fa 3 mesos
AL·LUCINANT.!!!.AIXÒ SÍ ES MATRIX ..UFF
Rovira69 Fa 3 mesos
Tienen pesadillas en forma de gran 🌊
Fénix Fa 3 mesos
Están cagaos!!
españña no existe Fa 3 mesos
deixem-los que tinguin fantasies, aviat tindran una nova realitat, dura
Remigio II Fa 3 mesos
Quina pandilla de palanganers e inútils totals.
Angelblau Fa 3 mesos
Estan acollonits
JordiP Fa 3 mesos
Tots aquests "periodistes" i "intel·igents policies" gaudeixen d'un vuité sentit: la telepatía. Coneixen al màxim detall els pensaments dels fundadors i operadors del Tsunami i la seva web. Llàstima no dediquin les seves extraordinàries capacitats a endevinar els resultats del fútbol, el proper número que sortirà en la Grossa de nadal o a l'extra del cecs. Es podrien fer d'or i retirar-se de treballar. Viuríem mès tranquils i feliços.