Tsunami avisa que "és imprescindible que el partit es pugui disputar"

El moviment demana "a les forces de seguretat prudència, professionalitat i proporcionalitat davant de les accions de les properes hores"

Tsunami Democràtic ha emès aquest migdia un comunicat en relació a les accions que té previstes per aquest dimecres al vespre mentre es disputi el partit entre en Barça i el Reial Madrid. El moviment demana que, per dur a terme l'acció, "és imprescindible que el partit es pugui disputar i l'afició amb entrada i carnet pugui accedir a l'estadi". A més, assenyala que "addicionalment, s'estan repartint des d'ara mateix 100.000 cartolines als voltants de l'estadi per repartir entre el públic assistent". 

Tsumani també avisa que "abans que comenci el partit s'anunciarà de quina manera tothom el podrà veure en directe", i demana "a les forces de seguretat prudència, professionalitat i proporcionalitat davant de les accions de les properes hores". En darrer lloc, deixa clar que "les accions de Tsunami s'emmarquen sempre en la més estrica noviolència i estan pensades per garantir la seguretat de tothom". 

 
 

Comentaris