Trias sí que preveu la "sociovergència"

ERC diu que seria una de les propostes més "desil·lusionadores" per als ciutadans i el PP que ara ja es prcatica de facto

El líder de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat avui que ell sí que preveu un pacte amb el PSC després de les eleccions municipals, i ha lamentat el "gran desconcert" que exhibeix l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, sobre aquesta qüestió. "Jo no tanco les portes a ningú. Jo vull fer un govern fort. Dir que no et vols entendre amb la gent és una equivocació", ha reprotxat Trias a l'alcalde en la roda de premsa prèvia al plenari municipal de divendres que ve.

El regidor de CiU ha criticat que Hereu no té un criteri estable sobre la 'sociovergència' perquè "un dia diu una cosa, el seu partit en diu una altra, i després ell la corregeix", un símptoma que ha assegurat que es reprodueix en la gestió municipal del bipartit.

Trias ha opinat que Hereu s'equivocaria tancant-se les portes a un pacte CiU-PSC després dels comicis, i li ha recordat que CiU ja li va oferir el seu suport per donar estabilitat al govern municipal però l'alcalde va estimar-se més governar en minoria amb ICV-EUiA.

PP i ERC ho veuen amb ironia


Per la seva banda, el líder municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat que la 'sociovergència' ja es practica de facto a Barcelona, i ha recordat que PSC i CiU han pactat temes tan destacats com la consulta sobre l'avinguda Diagonal i l'ordenança sobre el civisme.

El líder d'ERC, Jordi Portabella, ha ironitzat que la possibilitat d'un pacte PSC-CiU és un "culebrot" semblant a la de si Hereu serà finalment el candidat del PSC a Barcelona, i ha assegurat que, si es produeix, seria una de les propostes més "desil·lusionadores" per als ciutadans.

 
 

Comentaris