El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Trias promet acabar amb l’enfrontament entre administracions
  • CA

El candidat de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha presentat el seu programa per les eleccions municipals, amb el que busca “acabar amb l’enfrontament entre administracions”.

Trias ha assegurat que si és elegit, serà al costat de la Generalitat quan aquesta tingui dificultats i alhora exigirà el que necessita Barcelona, “que no és fer el paperot amb tots els alcaldes del Baix Llobregat” contra les retallades, sinó “ajudar i no posar les coses difícils”, en contra del que, segons la seva opinió, fa l’alcalde Jordi Hereu.

L’alcaldable s’ha referit, així, a la vintena d’alcaldes socialistes que ha clamat el matí d’aquest dissabte contra les retallades sanitàries davant de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Barcelona). Segons l’alcaldable, Catalunya viu, a més de la crisi econòmica, una crisi institucional, “perquè una gent ha governat set anys i l’ha portada a una situació límit des del punt de vista econòmic; gravíssima i de gran irresponsabilitat”.

Així, ha considerat que Hereu duu a terme un paper que no correspon al d’un alcalde, i que és “una equivocació, per la utilització partidista” del càrrec, enfrontar-se als consellers de CiU. “Estem farts de la idea que ells són Barcelona i que Barcelona és d’esquerres. A més, Hereu no és d’esquerres, i el PSC porta molts anys sense fer polítiques de progrés”.

Trias ha presentat un programa electoral “per als qui voten CiU i els qui no” amb tres objectius principals: la lluita contra la desocupació, la qualitat de vida i la regeneració política.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa