El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Trias critica l’"autoritarisme" d’Hereu
  • CA

El candidat de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha criticat l'”autoritarisme” de l’alcalde, el socialista Jordi Hereu, a qui ha acusat de governar sense escoltar ni els ciutadans ni els partits.
Durant el seu discurs aquest diumenge al ‘Dia de CiU’ al parc de la Ciutadella, ha demanat que acabin “les imposicions i el fer veure que es consulta els ciutadans quan ja es té la decisió presa”.

Per a les eleccions municipals del 22 de maig, Trias ha apel•lat els barcelonins que no l’han votat mai, “però que pensen que la ciutat necessita un canvi per obrir les finestres”. A més, ha assegurat que representa la complicitat amb el ciutadà i que no serà “l’alcalde d’un sol partit”.

Trias ha estat acompanyat dels candidats de la federació per Lleida, Joan Ramon Zaballos; Girona, Carles Puigdemont; i Tarragona, Victòria Forns, a més del secretari general de CiU, Josep Antoni Duran, l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i el secretari general de CDC i president del Govern, Artur Mas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa