El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tres mesos de presó per publicar insults homòfobs contra l’alcalde de Sitges
  • CA

L’acusat de publicar insults homòfobs contra l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha reconegut els fets i ha acceptat una condemna de tres mesos de presó i una multa de 540 euros en arribar a un pacte amb la Fiscalia. D’aquesta manera, s’ha evitat la continuació del judici a l’Audiència de Barcelona i l’alcalde, que havia estat citat com a testimoni, finalment no ha hagut de declarar, han informat unes fonts municipals a Europa Press. L’acusat, com que no té antecedents, podrà eludir l’ingrés a la presó, i haurà de fer un curs de conscienciació ciutadana.

 

L’havien de jutjar a la Secció Segona de l’Audiència de Barcelona per publicar insults homòfobs en el mur de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Sitges contra Forns, per un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals. L’acusat, R.G.M., s’enfrontava a una petició de nou mesos de presó per publicar el 28 d’octubre del 2017 un comentari al Facebook institucional de l’Ajuntament “amb ànim de menyscabar la dignitat sexual” de Forns, si bé després va demanar disculpes públicament i fins i tot ho va fer personalment al primer edil.

 

En el missatge, R.G.M. va afirmar: “Ja sap com acabarà el seu nòvio Puigdemont? Li portarà tabac a la presó amb els diners dels veïns de Sitges? Li deixarà el seu cul perquè gaudeixi sexualment en un vis-a-vis a Soto del Real?”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa