El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tremosa denuncia al Parlament Europeu la “inexistent” independència judicial a Espanya
  • CA

 

Ramon Tremosa, eurodiputat del PDC, ha denunciat aquest dimarts al Parlament Europeu, la “Inexistent” independència judicial a l’Estat espanyol i ha demanat als parlamentaris que també es preocupin i lluitin pels drets fonalmentals a l’Europa occidental. “A Espanya, el Tribunal Constitucional està liderat per un exmembre del Partit Popular i la independència judicial és inexistent”, ha manifestat. 

 

“A Espanya, el govern del Partit Popular ha tancat diaris i ha prohibit partits polítics. L’anterior president de Catalunya, Artur Mas, està fent front a un judici polític per organitzar una votació simbòlica sobre la independència”, ha denunciat l’eurodiputat.

 

També s’ha referit al procés judicial que afecta el regidor de la CUP-Capgirem a Vic, Joan Coma: “Un regidor independent de Vic, Joan Coma, podria anar a la presó 8 anys només per fer un discurs en pro de la independència al seu Ajuntament”.

 

Tremosa ha finalitzat la seva intervenció demanant a la Unió Europea que “reaccioni per defendre la democràcia a tot arreu d’Europa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa