Torrent i els exiliats esquiven l'intent d'Espanya de boicotejar la trobada a Brussel·les

Es trobaran a les 12h al Centre Maurits Coppieters, escenari de la primera compareixença dels consellers i el president a l'exili belga

 

Novament, Espanya no se n'ha sortit. Després que el govern espanyol hagi impedit que Carles Puigdemont entri a la seu de la Generalitat a Brussel·les per reunir-se amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, els diputats de JxCAT i ERC, el candidat i el president del Parlamemt es trobaran a les 12h al Centre Maurits Coppieters, que ja va ser escenari de la primera compareixença dels consellers i el presidnet a l'exili belga. 

 

 

Recordem que la delegació catalana ha rebut una ordre del MInisteri d'Afers Exteriors recordant que la reunió prevista "està prohibida". Per part de l'equip de Junts per Catalunya, Joan Maria Piqué, ha recordat que ni Puigdemont ni la resta de diputats tenen causes pendents ni a Bèlgica ni a Dinamarca, perquè l'Estat espanyol no els reclama, de manera que "no hi ha motiu per impedir la reunió". Així mateix, Piqué ha recordat que la delegació "no és territori espanyol, és belga" i ha avançat que "estudiarem les implicacions que pugui tenir aquesta situació".

 

Comentaris