Torrent celebra que les denúncies de l'IES El Palau quedin "en res"

El president del Parlament considera que "l'assetjament polític i mediàtic" als docents és "impossible de reparar" i que "el mal ja està fet"

Roger Torrent ha celebrat que les denúncies a professors de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) per delicte d'odi per presumptament haver menyspreat fills de guàrdies civils després dels fets de l'1-O hagin quedat "en res". El jutjat que investigava el cas ha decidit arxivar les causes contra els últims tres docents que encara les tenien obertes. El president del Parlament de Catalunya ho ha dit a Twitter: "Finalment les denúncies queden en res. Tot i així, el mal ja està fet. L'assetjament polític i mediàtic que van patir els docents de l'IES El Palau és impossible de reparar".

 
 

Comentaris (3)
LSO Fa 3 mesos
¿Y este inútil no plega? es un sinvergüenza, su paga por encima de una población reprimida por un estado fascista, que el partido de este miserable votará a favor del represor.
Efectivament, Torrent. Fa 3 mesos
Ets un dels principals interpretes del no res. Poder el principal
Ramon Fa 3 mesos
Si el Palau va ser una via per finançar la causa nacional catalana, Millet mereixerà un monument en la Catalunya lliure que l'honori com heroi i màrtir. Si de passada va aprofitar per desviar algun diner i quedar-se'l ell, Catalunya potser decidirà que el monument sigui una mica més petit. O potser no. Potser decidirem que això és peccata minuta. Jo arribat el cas seria d'aquest darrer parer.
Toni Fa 3 mesos
Ruc.
Montserrat Fa 3 mesos
Em sembla que es confón de Palau, Sr. Ramón