Torrent admet que la manifestació és un "clam evident" per "treballar de manera conjunta"

El president del Parlament garanteix que institucions i ciutadania "estarà a l'alçada" de la resposta que cal donar a la sentència de l'1-O

El president del Parlament, Roger Torrent, ha fet una primera valoració de la manifestació de l'ANC, en la que ha participat, admetent que la mobilització és "un clam al carrer per la independència, i un clam evident perquè els polítics siguin capaços d'explicar millor els acords i treballar l'agenda política per afrontar el cicle que s'obre amb la sentència". "Hem de treballar per oferir i saber explicar les passos del nou cicle polític per treballar de manera comuna i conjunta", ha afegit en unes declaracions breus a TV3. Per a Torrent, la classe política sobiranista haurà "d'estar a l'alçada del moment històric" després de la sentència de l'1-O. "Haurem de donar, institucions i ciutadania mobilitzada, una resposta que ens aproximi al 3 d'octubre, perquè és la més potent que podem donar", ha sentenciat.

 
 

Comentaris (6)
Aragonès Fa 1 mes
Ahir a la manifestació vaig trobar el sr. Aragonès, li vaig demanar que anessin units. Em va dir que ja empenyiem, li vaig dir que si un empeny en una direcció i l'altra en direcció contrària, RES ES MOU. I que això és el que fan. No sé si ho va entendre. Esteu espatllant la il·lusió d'un poble sols per dir que guanyey vots a l'"enemic" (JxCat, no PP, PSOE, Cs,VOX, Madrid...)
jo Fa 1 mes
Es un fill de puta, ho sento pot amb mi.
Carme Fa 1 mes
Ho sento però no puc amb aquest home, es un chulo prepotent escalfa cadires, no tenen cap intenció de fer res per la independencia, nomes llepa el cul al seu amo empresonat.
Això vol dir que ara treballareu plegats? Fa 1 mes
O tornareu a exigir eleccions per no deixar avançar res i seguir a la roda del hàmster? A veure quan trigueu a "interpretar" el clam ben clar de la gent "unitat", com us dóna la gana
fideli Fa 1 mes
nen, pkega... venut i venedor de fum
enterrador Fa 1 mes
si como el 30 de Enero ..... no os creo , ERC demostrar que luchareis por la República y no por las migajas del amo a la colonia.