Torra i Sánchez parlen per telèfon sobre els efectes del temporal

Els dos presidents s'emplacen, segons la Generalitat, a tractar els "dèficits històrics i estructurals que pateix Catalunya i que Gloria ha agreujat"

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el del govern espanyol, Pedro Sánchez, han parlat aquest dijous al matí per telèfon sobre l'estat del territori afectat pel temporal Gloria a Catalunya, tal i com ha informat el Palau de la Generalitat. Torra ha avisat Sánchez que "caldrà resoldre de manera urgent els dèficits històrics i estructurals que pateix Catalunya i que el temporal Gloria ha agreujat", i, segons les mateixes fonts, el president espanyol ha ofert "tot el suport del govern espanyol". Des de Presidència de la Generalitat, a més, asseguren que Torra i Sánchez "s'han emplaçat a abordar aquesta qüestió properament". La trucada coincideix amb la previsió que el president espanyol sobrevolés les zones afectades a les comarques gironines, el Maresme i les terres de l'Ebre afectades per Gloria.

Tot i parlar per telèfon aquest dijous, fonts de la Generalitat asseguren que els dos presidents no han volgut barrejar la reunió que tenen pendent de tancar i que la trucada no ha servit per concretar el dia, hora i lloc de la trobada.

 
 

Comentaris