“La gran victòria de l’Estat des del 14-O del 2019 ha estat aconseguir que l’independentisme visqui més pendent dels calendaris judicials que dels calendaris polítics”
"La demòtica és la garantia que la democràcia no sigui un decorat, sinó una realitat viscuda; que el poble no sigui espectador, sinó autor del seu destí"
Els Iers Premis Vinari de Vermut de les Illes Balears i de Palo de Mallorca, organitzats per Balears Vadevi, es lliuraran en una gala dijous 16, a Inca
En 271 municipis on viuen més de 7 milions de persones, el 90% de la població de Catalunya, s'aplica la limitació del preu del lloguer en els casos previstos per la normativa de 2024
Els socialistes també mantenen converses amb els Comuns, necessaris perquè els comptes tirin endavant sense necessitat de passar per una qüestió de confiança
Segons Martí Galbis, es tracta d'uns pressupostos "continuistes" que no donen solucions als problemes principals de la ciutat, com l'accés a l'habitatge, la mobilitat i la seguretat
Els dies 15 i 16 d’octubre, al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, el saló reunirà pimes, comerços i persones autònomes en un gran espai d’idees, recursos i oportunitats
Una guia per reconèixer tres trets que alimenten l’ansietat —autoexigència, amabilitat en excés i alta reactivitat— i per posar límits, flexibilitzar i entrenar la calma.
Encara que dormis vuit hores, el teu cos potser no descansa igual si has pres cafè després de les tres.
El restaurant més antic de Girona i el seu xuixo llegendari: 130 anys de cuina catalana en una plaça amb història
Pedro Corchado Fontserè
Viatjar i gaudir de la cuina tradicional en restaurants centenaris que descobrim en passejos ocasionals és endinsar-se a conèixer el gust, la història i la cultura d’un lloc que deixa empremta.
Al nord de Catalunya, a uns 800 metres i enclavat entre els boscos del Cadí-Moixeró i les aigües cristal·lines del Bastareny, s’amaga un poble medieval on el temps s’ha aturat.
A Calonge, província de Girona, a la Costa Brava i específicament a la Carretera de la Bisbal, 46, hi ha un restaurant que va néixer i ha crescut amb un concepte molt particular.
Les aspiradores escombra s’han convertit en un dels electrodomèstics més populars dels últims anys. Tot plegat gràcies a la comoditat, la practicitat i l’eficiència que ofereixen.
Les cuines són l’ànima de la casa, l’espai més utilitzat per la família i també el que més higiene i cura necessita. En ella han de confluir neteja, practicitat i resistència.
Tal com fem comandes de roba i altres productes a través de plataformes com Amazon, podem fer la compra del supermercat i rebre-la a casa amb uns quants clics.
El gust suau del formatge, però amb records de celler i fongs, fa de contrapunt perfecte a la dolçor vegetal del plat i al toc amarg dels espinacs frescos
El seu nom -una paraula grega que significa “fer alguna cosa amb l’ànima”- és tota una declaració d'intencions d’aquest restaurant de cuina gastronòmica de la ciutat maresmenca
Aquesta casa artesana ha sabut mantenir-se fidel a l’essència de la pastisseria clàssica sense renunciar a la innovació ni a la recerca constant de la perfecció
Convidats per marca d'origen nipó KEWPIE, van ser guanyadors d’un sorteig commemoratiu que va realitzar l'empresa amb motiu de la celebració del centenari
Surten a la venda les primeres 500 unitats d’aquest joc, que promociona les varietats locals de raïm de Mallorca i es podrà comprar alguns cellers i també a la seu de la IGP