El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra: “No era partidari de retirar ERC del Govern perquè vinc del món de la unitat”
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dijous en una entrevista a Catalunya Ràdio que ell no tenia la intenció d’expulsar Esquerra Republicana del Govern després que el partit soci de l’executiu decidís retirar l’escó de diputat a Torra. “No era partidari de retirar ERC del Govern perquè vinc del món de la unitat“, ha afirmat, a més d’insistir en la necessitat d’aprovar els pressupostos. No obstant, ha reconegut que li hagués agradat que les conselleries d’ERC l’haguessin acompanyat en la seva desobediència amb les pancartes.

Torra ha explicat que deixarà en mans de la taula de partits i entitats la continuïtat de la negociació amb l’Estat, després de la reunió prevista pel 6 de febrer amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. “Cal tirar endavant i veure si hi ha cap opció perquè el diàleg amb l’Estat no sigui una foto amb ponsèties“, ha afegit.

Tal i com ja ha explicat més d’una vegada, Torra no té intenció de presentar-se a les properes eleccions que ell mateix convocarà un cop aprovats els comptes. “No m’he aferrat mai a aquest càrrec; tot i això, seré al costat de la gent que vulgui tirar endavant la independència“, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa