Torra: "Mai he dit que obriria les presons catalanes"

Alejandro Fernández l'acusa d'haver-ho "posat sobre la taula en entrevistes"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha hagut de desmentir aquest dimecres al Ple del Parlament que tingui la intenció d’obrir les presons per alliberar els presos polítics. “Mai he dit que obriria les presons catalanes”, s’ha vist obligat a dir Torra en resposta al líder del PP català, Alejandro Fernández, que ha assegurat que el president ho havia afirmat “en entrevistes”, però sense citar-ne cap de concreta.

“El que he dit —ha afegit Torra— és que davant el judici i les sentències efectivament faríem una proposta al Parlament, que és on rau la sobirania del poble català, per prendre les decisions que pertoquin”.

 

Fernández ha insistit en acusar Torra d’haver dit que obriria les presons. Torra ha dit li semblava “un moment kafkià” insistint que ell mai havia dit una cosa semblant. El polític popular ha demanat a Torra quin instrument parlamentari faria servir per sotmetre a votació l’obertura de les presons, si seria una obertura selectiva i si havia preguntat als presoners si volien que questa qüestió se sotmetés a votació. Fernández també ha demanat al preident que deixi de comportar-se com "un adolescent" a les entrevistes dient "el primer que li passa pel cap".

 

Comentaris (4)
Torra Corazón de León Fa 2 mesos
Que aprieten los demás y que los demás liberen a los supuestos presos politicos. Mientras nostre President reza piadosamente, bebe ratafia, pone pancartas, quita pancartas, pone lazos, quita lazos, baila en festivales americanos, llama alimañas a quienes no opinan como el y corre una vez al mes a hacerse selfies con Puigdemont. Si en eso consiste ser el President "efectivo" me pregunto en que consiste ser un President de pacotilla.
jg Fa 2 mesos
y la desobediencia? y la uropea?
jg Fa 2 mesos
tampoco les convendría marcharse...para lo poco que les van a echar....
Joan Fa 2 mesos
No dir.ho ,ho has de fer si vosaltres teniu la clau ,que espereu ? Molt de bla bla bla però res de res , si no teniu nassos plegueu ja